Hangmatten voor Campings, Festivals, Wellness en alle andere Bedrijven!

Geef je gasten, bezoekers, klanten of medewerkers het ultieme hangmat gevoel.

Even voorstellen...

Tropilex is gestart door Kees van Dijk (Twitter) en bestaat uit een enthousiast team van echte hangmat-specialisten. Wat Tropilex doet is simpel: verkopen van hangmatten en hangstoelen!

Wij hebben veel ervaring met het leveren van hangmatten aan bedrijven, stichtingen en vereniging. Maar ook leveren wij direct aan consumenten in meer dan vijf landen (Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk). Tropilex is dus een écht hangmat bedrijf!

Tropilex is ook een zeer relaxt bedrijf. Wil je meer dan 1.000 hangmatten bestellen? Geen probleem! Speciale wensen, wij fixen het voor jou. Kortom, je krijg ons niet snel gestrest en wij leveren wat wij beloven!


"Bij Tropilex proberen wij iedereen te laten genieten van het meest relaxte product ter wereld!

Dit hoef ik niet meer alleen te doen. Ik heb het geluk dat ik geweldige mensen om mijn heen heb die zijn zo gek zijn op hangmatten als ik. Met dit enthousiaste team van echte hangmat-specialisten kunnen wij elke hangmat-wens vervullen!

Ik weet het nog goed, de spanning van de eerste 50 hangmatten die ik inkocht. Nu, meer dan 6 jaar later, laten we meer mensen relaxen in hangmatten dan er palmbomen op Hawaï staan. 

Heb je vragen voor mij of mijn team? Laat dan hier een reactie achter.

Of spreek me even aan op Twitter: @keesvdijk.

Met een relaxte groet,

handtekening-kees-van-dijk

Kees van Dijk

Onze Webwinkels

hangmatgigant-logo     haengemattengigant-logo     hamacenligne-logo

Tropilex helpt ervaringen te verbeteren!