2 persoonshangmat met standaard - Op zoek naar een tweepersoonshangmat?

Weergaven

Lijkt het je heerlijk om samen met je partner in een tweepersoonshangmat te chillen? Of hebben jullie thuis altijd ruzie wie er in de hangmat mag liggen? Met een tweepersoonshangmat is dat verleden tijd. In dit artikel laten we je zien wat de voordelen zijn van zo’n grote hangmat en hoe je deze tweepersoonshangmat met een standaard combineert.


Waarom een tweepersoonshangmat?

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat het gewoon heel gezellig is om samen in een hangmat te liggen. Hoewel het wellicht minder gezellig is, wanneer het snikheet is buiten. Zorgt het er normaliter voor dat je lekker knus samen kan relaxen. Maar ook wanneer je alleen bent is een tweepersoonshangmat fijn. Het is namelijk zo dat hoe groter de hangmat is, hoe comfortabeler je ligt. Dit heeft alles te maken met het doekoppervlak en de stabiliteit. Plus je hebt ook gewoon meer ruimte dan in een eenpersoonshangmat.


2 persoonshangmat met standaard tropilex

Hoe hang je een tweepersoonshangmat op?

Alleen dan is het natuurlijk de vraag: hoe ga je zo’n grote hangmat ophangen? Je wilt namelijk wel veilig hangen en niet opeens op de grond liggen. Daarom raden we het af om een grote hangmat aan bomen of palen te bevestigen. Je bent er nooit 100% zeker van dat deze jullie kunnen dragen. Daarom zijn wij voorstander van een tweepersoonshangmat met standaard. Wij maken bij Tropilex speciale hangmat standaarden voor onze tweepersoonshangmatten. Zo weet je zeker dat de draagkracht van jouw hangmat, ook de draagkracht van jouw standaard matcht. Dat is wel essentieel namelijk.


Hoeveel ruimte heeft een tweepersoonshangmat met standaard nodig?

We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt of je wel voldoende ruimte hebt voor een tweepersoonshangmat met standaard. Om je een idee te geven: onze tweepersoonshangmatten zijn ongeveer 230 cm lang en 160 cm breed. Maar in totaal hebben deze hangmatten een lengte van 350 cm. En dit vraagt ook om een standaard van 370 lang en 120 cm breed. Met deze informatie weet je precies hoeveel ruimte je nodig hebt om een tweepersoonshangmat met standaard in jouw tuin te zetten.


Op zoek naar een tweepersoonshangmat met standaard?

Wil jij ook graag samen met jouw partner in een hangmat relaxen? Of gewoon een extra grote hangmat voor jezelf? Neem dan eens een kijkje bij onze tweepersoonshangmatten. En we bevelen het je van harte aan om er ook meteen een goede standaard bij aan te schaffen. Met die reden bieden we onder al onze producten een fijne combinatie aan, waardoor je meteen de juiste combinatie hebt: een tweepersoonshangmat met standaard. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf!