4 redenen om te gaan voor een hangmat die extra groot is

Weergaven

Is een normale hangmat niet groot genoeg voor je? Helemaal niet vreemd als je er graag met meer personen in wilt kunnen liggen. Of wanneer je gewoon lekker veel ruimte hebt in de tuin. Hoe groter, hoe beter toch? We geven je 4 redenen om te gaan voor een hangmat die extra groot is.


hangmat groot tropilex

Geschikt voor meer personen

In de eerste plaats biedt een grote hangmat meer ruimte. Hij kan zelfs meerdere personen in één keer dragen. Bij Tropilex hebben we bijvoorbeeld tweepersoonshangmatten en familie hangmatten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Niet waar?


Extra veel ruimte

Maar ook wanneer je in je eentje in de hangmat ligt, is een hangmat die groot is gewoon heel fijn. Een grote hangmat heeft namelijk meer doekoppervlak, wat het comfortabeler maakt om in de hangmat te liggen. Bovendien heb je ook gewoon lekker de ruimte om te ontspannen en kun je ook makkelijker wat spullen naast je neer leggen.


Meer draagkracht

Daarnaast heeft een hangmat die extra groot is meer draagkracht. Dit heeft wederom te maken met het grote doekoppervlak. Het zorgt ervoor dat het geheel nog steviger is, waardoor sommige grote hangmatten tot wel 200 kg kunnen dragen. In zo’n hangmat hoef je echt niet meer bang te zijn dat je er doorheen zakt!

Wel vraagt dit ook om een ophangmethode die een grote hangmat kan dragen. Bij Tropilex hebben we speciale hangmat standaarden die geschikt zijn voor onze grote hangmatten. Je wilt immers niet het risico lopen dat het touw langs de boom naar beneden glijdt of dat jouw paal het gewicht toch niet kan houden.


Niet extreem veel zwaarder

Ondanks dat onze grote hangmatten echt een stuk groter zijn en veel meer kunnen dragen, zijn ze zelf niet extreem veel zwaarder. Een grote hangmat weegt bij ons namelijk zo’n 2,7 kg. Dat valt best mee toch? En ben je bang dat het lastig wordt om de hangmat goed op te bergen? Daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. We leveren al onze hangmatten met een speciale opbergtas. Opgeruimd staat netjes!


Op zoek naar een hangmat die groot genoeg is?

Ben je op zoek naar een hangmat die groot genoeg is om met meerdere personen in te liggen? Neem dan eens een kijkje bij onze tweepersoonshangmatten of familie hangmatten. Daar ga je zeker een hangmat vinden die groot genoeg is!