4 plekken om een hangmat binnen op te hangen

Weergaven

Is het zomerse seizoen voorbij en denk je dat het tijd om de hangmat op te bergen? Denk er dan eens aan om de hangmat mee naar binnen te nemen. Of heb je behoefte aan meer lounge plekken binnen? Kijk dan ook eens naar een hangmat voor binnen. In dit artikel geven we je 4 plekken om een hangmat binnen op te hangen.


hangmat binnen tropilex

In de slaapkamer

Wees maar niet bang. Je hoeft je bed niet om te wisselen voor een hangmat. Maar als je een grote slaapkamer hebt, kan een hangmat een mooie aanvulling zijn. Een hangmat is namelijk een perfect plek om ’s ochtends wakker te worden, bijvoorbeeld in het ochtendzonnetje voor het raam.


In de woonkamer

Of wat denk je van een hangmat in de woonkamer? In de woonkamer past een hangmat namelijk perfect in een lege hoek in huis. Maar je kan een hangmat ook goed gebruiken als subtiele roomdivider.


In bijkamer / serre

Heb je in de woonkamer niet zoveel ruimte, maar heb je wel een bijkamer of een serre? Dit soort kamers worden over het algemeen gebruikt voor ontspanning. Er kunnen hobby’s worden uitgeoefend of je kan er rustig een boek lezen. Een binnen hangmat past dan ook perfect in de bijkamer.


In de kinderkamer

Als laatste past de hangmat ook goed in de kinderkamer. Ze zullen het heerlijk vinden om er ’s middags na schooltijd even tot rust te komen. Bovendien is het ook heel gezellig om samen met papa of mama in de hangmat een boekje te lezen!

En wist je dat we zelfs babyhangmatten hebben? Het is algemeen bekend dat baby’s rustig worden van wiegen, laat een hangmat daar nou perfect voor zijn. Een babyhangmat hang je eenvoudig op in de babykamer of in de box.


Hoe hang je een hangmat binnen op?

Wanneer je een hangmat binnen wilt ophangen, kun je dit op verschillende manieren doen. Wellicht heb je een lege hoek met twee geschikte muren dichtbij elkaar. Of wordt jouw huis ondersteund door balken? Ook deze palen zijn heel geschikt voor het ophangen van een hangmat. Maar mocht je nou geen geschikte plek kunnen vinden en wil je wel graag binnen een hangmat ophangen, dan biedt een hangmat standaard uitkomst. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om binnen een hangmat op te hangen.

Wil jij een binnen hangmat? Neem dan eens een kijkje bij al onze hangmatten.