Onmisbaar: een hangmat in de tuin

Weergaven

Vind jij het belangrijk om je volledig te kunnen ontspannen in de tuin? Naar onze mening mag een hangmat in de tuin dan echt niet ontbreken. Wij zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar in dit artikel delen we graag onze visie met je.


Voordelen van een hangmat in de tuin

Allereerst willen we graag met je delen wat de drie belangrijkste voordelen zijn van een hangmat in de tuin. Het heeft natuurlijk alles te maken met helemaal tot rust kunnen komen.


hangmat tuin tropilex

Echt ontspannen

Een hangmat maakt het onmogelijk om niet te ontspannen. Het is vergelijkbaar met wanneer je ’s avonds na een lange werkdag in bed gaat liggen. Er komt een golf van volledige ontspanning over jouw hele lichaam. In een hangmat gebeurt hetzelfde. Daarnaast wiegt een hangmat je rustig heen en weer. En het is natuurlijk niet voor niets dat baby’s dat zo fijn vinden. Stiekem zijn volwassenen dat gevoel ook nog niet vergeten. Dus gun jezelf het rustgevende effect van wiegen.


Lekker zonnen

Een hangmat in de tuin maakt het ook makkelijker om lekker te zonnen. Enerzijds kun je een hangmat overal neerzetten en anderzijds kun je zelf ook makkelijk van kant wisselen. Zo draai je zelf mee met de stand van de zon. En dat heeft een positief effect op jouw bruine kleurtje!


Geeft sfeer

Natuurlijk neem je een hangmat voor de ontspanning, maar een hangmat doet ook wat voor de gezellige sfeer in de tuin. De hangmatten van Tropilex zijn allemaal gemaakt van stof en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Dit stelt jou in staat om een luxueuze sfeer of juist een kleurrijke gezellige sfeer neer te zetten in de tuin.


Een hangmat past in iedere tuin: de ophangmogelijkheden

Iets wat veel mensen weerhoudt om een hangmat aan te schaffen is: de ruimte die een hangmat inneemt. Maar geloof ons, een hangmat past in iedere tuin. Mits je gebruik maakt van een bijpassende ophangmethode.


Aan de muur

In de eerste plaats is het mogelijk om een hangmat aan een muur te bevestigen. Met behulp van speciale hangmat haken bevestig je de hangmat eenvoudig aan de wand. En je haalt hem er ook zo weer af. Hierdoor hoeft een hangmat niet permanent veel ruimte in beslag te nemen.


Tussen twee bomen

Wanneer je een grotere tuin hebt met bomen, kun je een hangmat eenvoudig aan tussen te bomen ophangen. Bij Tropilex hebben we een speciale Tree-Strap, welke je om de boom slaat en vervolgens vastklikt aan jouw hangmat. Ook in dit geval hangt jouw hangmat binnen no-time!


Met behulp van een standaard

Beschik je niet over bomen of geschikte muren? Dan is het ook mogelijk om jouw hangmat op te hangen met behulp van een standaard. Een hangmat standaard stelt jou in staat om jouw hangmat op iedere gewenste plek neer te zetten. Je bent immers niet afhankelijk van bomen, muren of palen. En daarnaast kun je een hangmat standaard gemakkelijk zelf in elkaar zetten en weer uit elkaar halen. Hierdoor kun je de hangmat gewoon opbergen wanneer je hem (voor langere periode) niet gebruikt.

Bovendien is weet je bij een hangmat standaard ook zeker dat deze stabiel staat en evenveel draagkracht heeft als jouw hangmat. Hierdoor kun je rustig in de hangmat liggen en volledig ontspannen, zonder je druk te maken of je wel blijft hangen.


Op zoek naar een hangmat voor in de tuin?

Wil jij ook graag een hangmat in de tuin om helemaal tot rust te komen? Dat begrijpen wij! Bij Tropilex hebben we hangmatten in diverse soorten en maten. Van eenpersoonshangmatten tot heuse familie hangmatten. En van natuurlijke kleuren tot felle printjes. Je bekijkt al onze hangmatten hier. Maar wees gewaarschuwd: als je eenmaal gewend bent aan de luxe van een hangmat, kun je niet meer zonder. We spreken uit ervaring.