4 voordelen van een hangmat met steun

Weergaven

Een hangmat in de tuin is altijd een goed idee. Maar het ophangen van een hangmat is voor veel mensen een uitdaging. Onze oplossing? Ga voor een hangmat met steun. We laten je in dit artikel zien wat de 4 voordelen zijn van een hangmat met steun.


hangmat steun tropilex

Waarom een hangmat met steun?

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te bedenken van een hangmat met steun, maar er springen 4 voordelen uit die heel belangrijk zijn. Daarom delen we hieronder de 4 belangrijkste voordelen met je.


Geschikt voor iedere hangmat

Allereerst is een hangmat met steun geschikt voor iedere hangmat. Bij Tropilex hebben we bijvoorbeeld diverse hangmat standaarden. Zo zijn er standaarden welke je eenvoudig uit elkaar kan halen. Maar we hebben ook standaarden die meer geschikt zijn voor grotere hangmatten of hangmatten die veel gewicht moeten kunnen dragen.


Speciaal gemaakt voor hangmatten

Daarnaast wordt een steun speciaal gemaakt voor hangmatten. Dit in tegenstelling tot een boom of een muur. Wanneer je gaat voor een hangmat met steun weet je zeker dat je veilig in de hangmat kan gaan liggen. Een steun kan het gewicht dragen en zorgt ervoor dat de hangmat perfect hangt.


Geen ingewikkelde constructies nodig

Naast dat een hangmat met steun heel veilig is, geeft het je ook gemak. Je hebt namelijk geen ingewikkelde constructies nodig. Stel je voor dat je twee bomen in de tuin hebt, maar deze net te ver uit elkaar staan. Of je hebt een geschikte muur, maar aan de andere kant van de hangmat heb je ook nog een stevige pilaar nodig. Bij een hangmat met steun hoef je daar niet over na te denken. Je hebt simpelweg geen bomen of muren nodig.

Daarnaast kan je met een steun ook makkelijker bepalen hoe hoog of hoe laag een hangmat moet hangen. Dit lukt bij een muur of boom niet altijd. Met een steun weet je dus zeker dat je niet te hoog en niet te laag hangt. Hierdoor loop je geen risico dat het instappen moeizaam gaat of dat je opeens de grond raakt terwijl je ligt.


Voor binnen en buiten

Als laatste geeft een hangmat met steun je ook meer vrijheid. Een standaard kan namelijk binnen én buiten staan. Hierdoor neem je de hangmat gemakkelijk mee van de ene plek naar de andere plek. En het is ook ideaal als je even wilt zonnen of juist de schaduw wilt opzoeken. Je zit niet vast aan één relaxplek.


Op zoek naar een hangmat met steun?

Ben jij na het lezen van dit artikel overtuigd van een hangmat met steun? Wij helpen je graag! Bij Tropilex hebben we diverse hangmatten en standaarden. Maar we hebben ook een aantal sets voor je klaarstaan, zodat je in één keer de juiste combinatie van hangmat en steun in huis hebt.