Hangstoel met staander: de voordelen

Weergaven

Een hangstoel kun je op verschillende manieren ophangen. Maar wil je gaan voor gemak? Kies dan een hangstoel met staander. We zullen je uitleggen waarom: 4 voordelen van een hangstoel met staander.


Voordelen van een hangstoel met staander

Er zitten een aantal voordelen aan een hangstoel met staander. Je kan er vast nog meer bedenken, maar we zullen de meest belangrijke voordelen met je delen.


hangstoel staander tropilex

Veilig relaxen

Een hangstoelstandaard is speciaal gemaakt voor de hangstoel. Bij Tropilex hebben we er zelfs voor gezorgd dat onze standaard gemaakt is van buizen met een extra grote diameter. In combinatie met de speciale constructie, maakt dit de hangstoel heel stabiel en het zorgt ervoor dat hij veel gewicht kan dragen. Maar liefst 160 kg!


Verstelbaar in hoogte

Daarnaast is een hangstoel met staander in hoogte verstelbaar. Een staander wordt geleverd met diverse kettingen en een verwijderbaar tussenstuk. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hoog de hangstoel moet hangen. Dit maakt het chillen in de hangstoel voor iedereen comfortabel.


Geschikt voor iedere ruimte

Bovendien zorgt een staander er ook voor dat je niet gebonden bent aan de plaats van jouw hangstoel. Dit is wel zo wanneer je een hangstoel bevestigd aan bijvoorbeeld het plafond. Met een staander kan je de hangstoel eenvoudig binnen zetten of juist meenemen naar buiten.


Voorzien van anti-kras coating

Last but not least zijn onze hangstoelstaanders voorzien van een anti-kras coating. Dit is een speciale coating, welke is ontwikkeld om de standaard te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Maar de coating zorgt er ook voor dat de standaard beter bestand is tegen krassen.


Geschikt voor al onze hangstoelen

Onze hangstoelstandaard is speciaal gemaakt voor onze Tropilex hangstoelen, waardoor deze standaard geschikt is voor alle hangstoelen die wij bij Tropilex aanbieden. Maar mocht je nu zelf al een hangstoel hebben en op zoek zijn naar een staander, houdt dan in je achterhoofd dat onze standaard geschikt is voor hangstoelen met een totale lengte van 100 tot 190 cm.


Op zoek naar gemak? Ga voor een hangstoel met staander

Nu je alle voordelen van een hangstoelstandaard kent, (en weet dat je hierdoor veilig en comfortabel in de hangstoel kan zitten, op iedere gewenste plek) kunnen we ons voorstellen dat je een staander wilt hebben. Maar heb je nu nog geen hangstoel? Bespaar jezelf het zoeken en ga meteen voor een combinatie van hangstoel met staander. Standaard bieden wij je onder ieder product de mogelijkheid om voordelige combinaties te maken. Zo ook de combinatie van hangstoel en staander. Ben je op zoek naar een hangstoel? Neem dan eens een kijkje bij al onze hangstoelen.