Jij wil een luxe hangstoel en dit is waarom

Weergaven

Heb je wel eens in een luxe hangstoel gezeten in het tuincentrum of in een woonwinkel? Wellicht droom je ervan om ook zoiets in huis of in de tuin te zetten. Maar voor veel mensen blijft het bij een wens. Ze denken dat ze er geen ruimte voor hebben, ze weten niet hoe ze een hangstoel moeten ophangen of ze twijfelen aan het gewicht dat zo’n stoel kan dragen. Bij Tropilex hebben we luxe hangstoelen die geschikt zijn voor in ieder huis en iedere tuin.


luxe hangstoel tropilex

Redenen om te gaan voor een luxe hangstoel van stof

Je kent vast de houten of gevlochten hangstoelen wel. Ze zijn groot en lastig op te bergen wanneer je hem tijdelijk niet gebruikt. Bij Tropilex hebben we daarom gekozen voor hangstoelen van stof. Dit maakt dat een luxe hangstoel in ieder interieur een plekje kan krijgen.


Hippe uitstraling

Onze hangstoelen worden op een eerlijke manier geproduceerd in Colombia. Hierbij worden de ophangkoorden niet bevestigd aan de hangstoel, maar komen ze rechtstreeks uit de hangstoel zelf. Dit zorgt voor de unieke Colombiaanse look. En bovendien draagt het ook bij aan de veiligheid, want er is tot maar liefst 30% minder kans dat de koorden breken.


Groot doekoppervlak

De luxe hangstoel wordt gemaakt met een groot doekoppervlak. Ze worden speciaal afgestemd op de lengte van westerse mensen, waardoor je zeker weet dat je lekker kan relaxen in de hangstoel. Hierbij geldt de regel: hoe groter het doek, hoe beter je ligt. Wist je dat we ook extra grote hangstoelen aanbieden? Deze kunnen tot wel 200 kg gewicht dragen.

Bovendien zijn al onze hangstoelen voorzien van spreidstokken, waardoor de hangstoel goed open blijft staan. Dit verhoogt het zitcomfort en het voorkomt geklungel wanneer je in de stoel wilt gaan zitten.


Beste materialen

De luxe hangstoel wordt gemaakt van hoge kwaliteit. Zo wordt er 70% katoen en 30% polyester verwerkt in een hangstoel. Hierbij wordt er op een speciale manier geweven, waardoor het resultaat 20% dikker is, het katoen een zacht karakter geeft aan de hangstoel en het polyestergaren ervoor zorgt dat het katoen niet uitrekt.


Leuk voor binnen én buiten

Last but not least, is de luxe hangstoel leuk voor binnen én voor buiten. Er zijn namelijk meerdere manieren om een hangstoel op te hangen. Het is dankzij de hippe uitstraling een leuke toevoeging in je interieur en lekker comfortabel buiten in de zon. Bovendien kan de Colombiaanse hangstoel een klein regenbuitje hebben. Echter is het wel aan te raden om de hangstoel droog op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.


luxe hangmat tropilex

Hoe hang je een luxe hangstoel op?

Nu je alle redenen over het aanschaffen van een luxe hangstoel hebt gelezen, wil je natuurlijk weten hoe je hem kan ophangen. Je hebt hierbij eigenlijk twee keuzes:

  • Aan het plafond, een muur, balk of boom
  • Met een hangstoelstandaard

Wanneer je gaat voor de optie om een hangstoel aan het plafond of aan de muur, een balk of boom te hangen, dan kan je de hangstoel bevestigen met een speciale montage set met touwen en kettingen. Een ketting is geschikt wanneer de afstand niet te lang is, anders gebruik je het touw. Wat overigens ook heel geschikt is voor gebruik buiten.

Wil je liever niet in het plafond boren of heb je buiten geen geschikte plek om jouw luxe hangstoel op te hangen? Ga dan voor een hangstoelstandaard. Deze is gemaakt van stevig metaal en de buizen hebben een extra grote diameter. Dankzij de speciale constructie is de standaard erg stabiel en kan hij extra veel gewicht dragen.

Ben je overtuigd van het zitcomfort van een luxe hangstoel? Bekijk dan al onze luxe hangstoelen.

Gerelateerd