50 Cadeaubon

In voorraad
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis verzending en retour vanaf € 25

Video

Cadeaubon '50'
Meer informatie
Soort Cadeaubon
Merk Tropilex ®
Goed doel 1% for the Planet
Kleur Veelkleurig
Gewicht 0.1 kg

Het meest relaxte cadeau!

Binnenkort een verjaardag / bruiloft of ander feest? Geef dan de Tropilex Gift Voucher cadeau.

De Tropilex Gift Voucher wordt inclusief de enveloppe verzonden per post naar het door jouw opgegeven adres. Tip: je kan in de check-out ook voor een ander verzendadres kiezen. De voucher kent een vast bedrag: € 50, € 75, € 100, € 150, € 200 en €500.

Direct de Tropilex Gift Voucher nodig?

We versturen de Gift Voucher per post, dus houd rekening met onze levertijd. Direct de Gift Voucher nodig? Bestel dan alsnog deze Gift Voucher en mail ons daarna om de voucher code direct te ontvangen.

Voorwaarden waardebon

De waardebon kan alleen worden ingewisseld in combinatie met een online bestelling op www.tropilex.com. De code kan ingevoerd worden tijdens het afrekenen.

De waardebon is slechts eenmaal geldig tot de aangegeven geldigheidsdatum op deze tegoedbon (1 jaar) en wordt automatisch van de bestelling afgetrokken wanneer de code op de waardebon bij het afrekenen wordt aangegeven.

In het geval van een volledige terugzending van artikelen vervalt de waardebon. In het geval van een gedeeltelijke retourzending wordt de tegoedbon alleen gecrediteerd als het minimale bestelbedrag voor de ingehouden artikelen is bereikt. Anders kan de waardebon niet worden gecrediteerd. Het retourneren van producten onder de waarde van de tegoedbon is niet mogelijk. U kunt slechts één tegoedbon per bestelling inwisselen. Een contante betaling is niet mogelijk.

Beste combinaties
Past perfect

Hangmatten: Kwaliteit en Duurzaam

Wij produceren en importeren de hangmatten zelf

Mooiste en meest luie hangmatten
Met liefde en zorg gemaakt in Zuid-Amerika
Wij produceren en importeren de hangmatten zelf
Ontspan met een goed gevoel en geef iets terug aan de wereld