Hangmatten met staander

Hangmat met staander - Hangmatstaander met hangmat
De mooiste hangmatten met een hangmatstaander. Inclusief een geweldige korting. Gemaakt van hout (100% FSC) of het sterkste metaal. Gratis verzending en retourzending.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte hangmat met staander vind je hier

De houten hangmat staanders van Tropilex worden geproduceerd in de EU. Het FSC® gecertificeerde hout komt uit Scandinavië waar de geselecteerde bossen direct weer opnieuw worden aangeplant.

Tropilex hangmatten worden geproduceerd in Zuid-Amerika. In Colombia en Brazilië worden onze hangmatten met de hand vervaardigd en ook in India produceert Tropilex prachtige hangmatten. Wij leveren alleen hangmatten van uitmuntende kwaliteit.


Welke hangmat met staander kies je?

De belangrijkste hangmat regel is: hoe groter de hangmat, hoe comfortabeler je in de hangmat ligt! Een tweepersoons of familie hangmat ligt prettiger dan een eenpersoons hangmat. Ook als je er slechts in je eentje in ligt.


Houten staander met hangmat

Een houten hangmatstaander is staat prachtig in elke tuin. Een houten staander met hangmat oogt sierlijk en natuurlijk. Het geïmpregneerde hout zorgt voor een extra lange levensduur van de houten hangmatstaander.

De houten hangmatstaander kan je extra beitsen of oliën. Zo kan je zelf de kleurtint van de houten hangmatstaander bepalen en het hout extra beschermen. Dit is niet perse nodig omdat het hout al geïmpregneerd is.


Metalen staander met hangmat

Het voordeel van de 'Easy' metalen staander met hangmat is dat deze makkelijk in en uit elkaar te halen is. Wil je een zeer robuuste metalen staander met hangmat? Kies dan voor de 'Arc' staander met hangmat.


Klassieke hangmat met staander

Echte hangmat fanaten kiezen vaak voor de klassieke hangmat. Deze hangmat zie je dan ook vooral in Brazilië, Colombia en de rest van Zuid Amerika. Deze type hangmatten worden ook wel Braziliaanse hangmat of Colombiaanse hangmat genoemd.

Een klassieke hangmat is ook perfect om in te slapen en te dutten. Je valt minder snel uit een klassieke hangmat. Dit komt omdat je in de hangmat ligt en het doek om je heen vouwt. In een klassieke hangmat hoor je wat schuin te liggen. Het doek houd je open met je eigen lichaam.


Spreidstok hangmat met staander

Een hangmat met spreidstok is erg geschikt om lekker in te zonnen. Het doek van de hangmat blijft namelijk open door de spreidstokken en slaat dus niet om je lichaam heen. In een spreidstok hangmat kan je in tegenstelling tot een normale hangmat gewoon recht in gaan liggen.

Sommige spreidstok hangmatten worden ook wel Amerikaanse hangmat genoemd. Een Amerikaanse hangmat is extra grote en luxe hangmat. Het doek is gewatteerd en dat ligt natuurlijk extra zacht!


Mexicaanse hangmat met staander

De Mexicaanse hangmat is een klassieke hangmat maar dan niet van geweven doek maar van honderden gevlochten draden. De Mexicaanse hangmat ligt net zo lekker en zacht als een klassieke hangmat. Een Mexicaanse hangmat is door zijn honderden gevlochten draden helaas minder geschikt voor kinderen.

De Mexicaanse hangmat is vooral tijdens extreme hitte erg prettig. Je zweet minder en elk zucht je wind waait over je rug.


Wij verzenden alle hangmatten met staander direct uit voorraad binnen 24 uur!