Hangmatbevestiging 'Simple' Black

In voorraad
Bezorg Informatie
Locate a dealer
Meer informatie
Merk Tropilex
Goed doel Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Model Accessoire
Gewicht 0,9 kg
Kleur Zwart
Belastbaarheid 160 kg
Materiaal Metaal

Tropilex-bevestigingsset

Handige montageset voor je Tropilex-product.

We bieden deze bevestigingsset aan in drie verschillende producten:

- Met een zwart koord van 3 meter
- Met een wit koord van 3 meter
- Met een ketting van 70 cm

Je kunt voor oogschroeven en pluggen gaan, of kiezen voor de goedkopere versie zonder de oogschroeven en pluggen.

Wij zijn Tropilex!

We vinden dat iedereen meer moet ontspannen. Je lichaam en geest verdienen het! En door in een hangmat te ontspannen krijg je gratis een minivakantie!

We zorgen hiervoor door prachtige hangmatten en hangstoelen te maken. Wij geven er de voorkeur aan om zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren.


Handgemaakt en fair trade

Hangmatten en hangstoelen van Tropilex worden met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers in Colombia en India.

We houden de productie van ons Tropilex-assortiment zo nauw mogelijk in de gaten. We bezoeken zelf de ateliers, letten op de arbeidsomstandigheden en onderwerpen de kwaliteit aan een dubbele controle.

De houten standaarden vinden hun oorsprong in goed beheerde Scandinavische bossen en worden geproduceerd in een speciale houtfabriek in Polen. De houten standaarden van Tropilex zijn FSC-gecertificeerd.

De metalen standaarden en hangstoffen worden geproduceerd in China. Dit werk wordt vooral uitgevoerd door zeer vriendelijke en goedhartige mensen in twee kleine familiebedrijven op 450 km van Shanghai.

We proberen ook zo goed mogelijk uit te zoeken waar de grondstoffen vandaan komen en onder welke omstandigheden ze worden gewonnen.

We kunnen niet overal en altijd een verschil maken, maar niets doen is geen optie. We doen dit zodat je met een goed gevoel kunt ontspannen in je nieuwe hangmat!


One Percent for the Planet

We zijn er trots op lid te zijn van de organisatie One Percent For The Planet. 1% van de jaarlijkse omzet van Tropilex word gedoneerd aan milieuorganisaties.


Oeko-Tex® 100

80% van de hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn gemaakt van garens die gecertificeerd zijn door Oeko-Tex® 100.

Oeko-Tex® is een van 's werelds toonaangevende certificeringen voor textiel. Het is een zogenaamd gezondheidscertificaat omdat het eindproduct wordt getest op gevaarlijke stoffen. De criteria voor Oeko-Tex® 100 zijn strenger dan die van de geldende wetgeving en hebben specifiek betrekking op chemicaliën die huidirritatie, allergieën, kanker en schade aan het zenuwstelsel en inwendige organen veroorzaken of zouden kunnen veroorzaken. De lijst met de van toepassing zijnde chemicaliën wordt regelmatig bijgewerkt en aangepast.

Oeko-Tex® 100 is een facultatief label beheerd door de Oeko-Tex® Association, die de eisen voor de productcertificering evalueert en bepaalt.

FSC-gecertificeerd

Het hout dat we voor onze producten gebruiken is FSC-gecertificeerd.

De FSC-certificering wordt aanzien als de gouden standaard voor het oogsten van hout uit bossen die op een verantwoorde, sociaal duurzame en milieubewuste wijze worden beheerd, maar toch economisch levensvatbaar zijn.


Milieuvriendelijke verpakking

We proberen onze producten milieuvriendelijk te verpakken in reeds gebruikte dozen en we hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal!

Spijtig genoeg is dit niet altijd mogelijk. Toch zijn alle verpakkingen en al het papier dat we gebruiken, gemaakt van FSC-gecertificeerd papier of van gerecycled papier.


CO2-neutrale verzending

Wij verzenden CO2-neutraal met onze verzendpartner DPD.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hangmatbevestiging 'Simple' Black