Hangmatset Single 'Easy & Classic' White

Speciale prijs 159,00 € Normale prijs 178,00 €
In voorraad
Bezorg Informatie
Locate a dealer
Meer informatie
Merk Tropilex
Goed doel Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Model Hangmat met standaard
Gewicht 17,4 kg
Kleur Wit / Ecru
Opbergtas Ja - Ook als tas te gebruiken
Bijpassend kussen Beschikbaar (niet inbegrepen)
Verpakking 145 x 27,5 x 16 cm
Belastbaarheid 120 kg
Materiaal Polycotton
Spreidstok Nee
Doek lengte 200 cm
Breedte stof 140 cm
Totale lengte 320 cm
Totale breedte 140 cm
Materiaal standaard Metaal
Verstelbaar Ja, d.m.v. ketting

Extra ophangkoorden

Door meer ophangkoorden te gebruiken, hebben de Colombiaanse hangmatten een groter canvasoppervlak om op te liggen. Het gewicht wordt beter verdeeld over de koorden, wat resulteert in een optimaal ontspannend comfort.

Bovendien zijn de koorden niet bevestigd aan de hangmat, maar komen ze rechtstreeks uit de hangmat zelf. Zo krijgt de hangmat zijn unieke Tropilex-look en is er tot 30% minder kans dat de koorden breken.


Stevig canvas dat tegen neerslag bestand is

De stof van deze hangmat is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester en is tot 20% dikker dan bij andere merken!

Het katoen geeft in combinatie met de speciale patronen een ultiem zacht karakter aan de hangmat.

Tegelijkertijd zorgen de polyestergarens ervoor dat het katoen niet te veel wordt uitgerekt. Deze hangmatten kunnen een regendouche aan. We adviseren u echter om de hangmat droog te houden als hij niet gebruikt wordt.

Het canvas is tot 20% strakker geweven in vergelijking met andere hangmatten. Dit zorgt voor extra comfort en maakt de hangmat extra stevig.


Open ophanglus en groter oppervlak

De ophanglus is open (Open-Loop), waardoor je de hangmat eender waar eenvoudig kunt ophangen.

Het canvasoppervlak is over het algemeen ook groter dan bij andere merken. En dit zonder dat de totale lengte van de hangmat langer wordt. De afmetingen van het ligvlak zijn volledig aangepast aan de gemiddelde lengte van Europese mensen.


Met de hand afgewerkt

De stof is geweven op speciale machines voor het beste resultaat. De foutmarge is nul en de kwaliteit is gegarandeerd.

Dan begint het echte vakmanschap. Het grote canvas wordt eerst zorgvuldig op maat gesneden. In plaats van de ophangkoorden aan de hangmat vast te naaien, worden de ongeveer 30 cm lange lussen aan de uiteinden eerst met draaiende bewegingen in elkaar gevlochten. De ophangkoorden worden met de hand aan deze lussen geknoopt, wat ook wel 'cadejo' wordt genoemd.

De cadejo geeft de hangmat niet alleen de handgemaakte look die hij verdient, maar vooral ook extra kracht. Bovendien maakt dit het makkelijker om de hangmat te ontvouwen.


Bijpassende opbergtas / winkeltas

Elke hangmat van Tropilex wordt geleverd met een bijpassende tas. Je kunt deze tas gebruiken om de hangmat in op te bergen. De tas van de hangmatten zonder spreidstaaf kan ook als een leuke winkeltas worden gebruikt!


Met liefde en zorg gemaakt in Colombia

De hangmatten van Tropilex worden in Colombia gemaakt. Colombia is het perfecte hangmatland!

Door een eerlijke prijs te betalen voor de hangmatten en toezicht te houden op de arbeidsomstandigheden draagt elke Tropilex-hangmat bij aan de welvaart van deze groeiende ontwikkelingsregio.

Kortom ... aarzel niet langer en kies voor een Colombiaanse hangmat van Tropilex!


Strak en slank ontwerp

De hangmatstandaard 'Easy' heeft een strak en slank ontwerp. Dit maakt deze hangmatstandaard zeer betaalbaar, maar toch is ze nog steeds stevig en veilig.


Eenvoudig te monteren

Hij is eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Je kunt de 'Easy' ook gemakkelijk aanpassen met de meegeleverde kettingen.

Dankzij de recent ontwikkelde metalen coating is deze standaard bestand tegen alle weersomstandigheden.


Afmetingen en maximaal draagvermogen

De hangmatstandaard 'Easy' heeft drie verschillende maten.

Hangmatstandaard 'Easy' 1 Persoon 
Geschikt voor alle Tropilex-hangmatten voor één persoon en voor hangmatten met een totale lengte van 290 - 340 cm. Het maximale draagvermogen is 120 kg.

Hangmatstandaard 'Easy' 2 Personen
Geschikt voor alle Tropilex-hangmatten voor twee personen en voor hangmatten met een totale lengte van 330 - 370 cm. Het maximale draagvermogen is 150 kg.

Hangmatstandaard 'Easy' Familie
Geschikt voor alle Tropilex-familiehangmatten en voor hangmatten met een totale lengte van 360 - 400 cm. Het maximale draagvermogen is 180 kg.


Combinatiedeal: hangmatstandaard + hangmat

Je krijgt een leuke korting als je deze hangmatstandaard samen met een Tropilex-hangmat koopt.

De korting wordt automatisch toegevoegd aan het winkelwagentje. Zie de productpagina van de hangmat voor de exacte combinatiekorting.

Wij zijn Tropilex!

We vinden dat iedereen meer moet ontspannen. Je lichaam en geest verdienen het! En door in een hangmat te ontspannen krijg je gratis een minivakantie!

We zorgen hiervoor door prachtige hangmatten en hangstoelen te maken. Wij geven er de voorkeur aan om zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren.


Handgemaakt en fair trade

Hangmatten en hangstoelen van Tropilex worden met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers in Colombia en India.

We houden de productie van ons Tropilex-assortiment zo nauw mogelijk in de gaten. We bezoeken zelf de ateliers, letten op de arbeidsomstandigheden en onderwerpen de kwaliteit aan een dubbele controle.

De houten standaarden vinden hun oorsprong in goed beheerde Scandinavische bossen en worden geproduceerd in een speciale houtfabriek in Polen. De houten standaarden van Tropilex zijn FSC-gecertificeerd.

De metalen standaarden en hangstoffen worden geproduceerd in China. Dit werk wordt vooral uitgevoerd door zeer vriendelijke en goedhartige mensen in twee kleine familiebedrijven op 450 km van Shanghai.

We proberen ook zo goed mogelijk uit te zoeken waar de grondstoffen vandaan komen en onder welke omstandigheden ze worden gewonnen.

We kunnen niet overal en altijd een verschil maken, maar niets doen is geen optie. We doen dit zodat je met een goed gevoel kunt ontspannen in je nieuwe hangmat!


One Percent for the Planet

We zijn er trots op lid te zijn van de organisatie One Percent For The Planet. 1% van de jaarlijkse omzet van Tropilex word gedoneerd aan milieuorganisaties.


Oeko-Tex® 100

80% van de hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn gemaakt van garens die gecertificeerd zijn door Oeko-Tex® 100.

Oeko-Tex® is een van 's werelds toonaangevende certificeringen voor textiel. Het is een zogenaamd gezondheidscertificaat omdat het eindproduct wordt getest op gevaarlijke stoffen. De criteria voor Oeko-Tex® 100 zijn strenger dan die van de geldende wetgeving en hebben specifiek betrekking op chemicaliën die huidirritatie, allergieën, kanker en schade aan het zenuwstelsel en inwendige organen veroorzaken of zouden kunnen veroorzaken. De lijst met de van toepassing zijnde chemicaliën wordt regelmatig bijgewerkt en aangepast.

Oeko-Tex® 100 is een facultatief label beheerd door de Oeko-Tex® Association, die de eisen voor de productcertificering evalueert en bepaalt.

FSC-gecertificeerd

Het hout dat we voor onze producten gebruiken is FSC-gecertificeerd.

De FSC-certificering wordt aanzien als de gouden standaard voor het oogsten van hout uit bossen die op een verantwoorde, sociaal duurzame en milieubewuste wijze worden beheerd, maar toch economisch levensvatbaar zijn.


Milieuvriendelijke verpakking

We proberen onze producten milieuvriendelijk te verpakken in reeds gebruikte dozen en we hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal!

Spijtig genoeg is dit niet altijd mogelijk. Toch zijn alle verpakkingen en al het papier dat we gebruiken, gemaakt van FSC-gecertificeerd papier of van gerecycled papier.


CO2-neutrale verzending

Wij verzenden CO2-neutraal met onze verzendpartner DPD.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hangmatset Single 'Easy & Classic' White
Uw waardering