Hangmatstandaard Family 'Wood'

In voorraad
Bezorg Informatie
Locate a dealer
Meer informatie
Merk Tropilex
Goed doel Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!
Model Standaard
Gewicht 24,8 kg
Kleur Hout
Verpakking 198,5 x 47 x 12 cm
Belastbaarheid 200 kg
Materiaal Hout (FSC 100%)
Totale lengte 414 cm
Totale breedte 155 cm
Totale hoogte 160 cm
Verstelbaar Ja, d.m.v. ketting
Ideale hangmat lengte 360 - 400 cm

Een aanwinst voor elke tuin!

Deze prachtige houten standaard ziet er in elke tuin geweldig uit. Gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd dennenhout.

Het hout van deze hangmatstandaard heeft reeds een beschermlaag gekregen. Je kan eventueel de standaard nog beitsen of in te oliën maar dit is niet echt noodzakelijk omdat hij al behandeld is. Als je dit niet doet, gaat de hangmatstandaard na verloop van tijd grijs worden.

Je hangt de hangmat op met de meegeleverde ketting, die eenvoudig kan worden aangepast aan de lengte van de hangmat. Houd rekening met de totale lengte van de hangmat.


Afmetingen en maximaal draagvermogen

De hangmatstandaard 'Wood' heeft drie verschillende maten.

Hangmatstandaard 'Wood' 1 Persoon
Geschikt voor alle Tropilex-hangmatten voor één persoon en voor hangmatten met een totale lengte van 290 - 340 cm. Het maximale draagvermogen is 160 kg.

Hangmatstandaard 'Wood' 2 Personen
Geschikt voor alle Tropilex-hangmatten voor twee personen en voor hangmatten met een totale lengte van 330 - 370 cm. Het maximale draagvermogen is 180 kg.

Hangmatstandaard 'Wood' Familie
Geschikt voor alle Tropilex-familiehangmatten en voor hangmatten met een totale lengte van 360 - 400 cm. Het maximale draagvermogen is 200 kg.


Combinatiedeal: hangmatstandaard + hangmat

Je krijgt een leuke korting als je de hangmatstandaard 'Wood' samen met een Tropilex-hangmat koopt.

De korting wordt automatisch toegevoegd aan het winkelwagentje. Zie de productpagina van de hangmat voor de exacte combinatiekorting.

Wij zijn Tropilex!

We vinden dat iedereen meer moet ontspannen. Je lichaam en geest verdienen het! En door in een hangmat te ontspannen krijg je gratis een minivakantie!

We zorgen hiervoor door prachtige hangmatten en hangstoelen te maken. Wij geven er de voorkeur aan om zo duurzaam en eerlijk mogelijk te produceren.


Handgemaakt en fair trade

Hangmatten en hangstoelen van Tropilex worden met de hand geweven en afgewerkt door traditionele hangmatwevers in Colombia en India.

We houden de productie van ons Tropilex-assortiment zo nauw mogelijk in de gaten. We bezoeken zelf de ateliers, letten op de arbeidsomstandigheden en onderwerpen de kwaliteit aan een dubbele controle.

De houten standaarden vinden hun oorsprong in goed beheerde Scandinavische bossen en worden geproduceerd in een speciale houtfabriek in Polen. De houten standaarden van Tropilex zijn FSC-gecertificeerd.

De metalen standaarden en hangstoffen worden geproduceerd in China. Dit werk wordt vooral uitgevoerd door zeer vriendelijke en goedhartige mensen in twee kleine familiebedrijven op 450 km van Shanghai.

We proberen ook zo goed mogelijk uit te zoeken waar de grondstoffen vandaan komen en onder welke omstandigheden ze worden gewonnen.

We kunnen niet overal en altijd een verschil maken, maar niets doen is geen optie. We doen dit zodat je met een goed gevoel kunt ontspannen in je nieuwe hangmat!


One Percent for the Planet

We zijn er trots op lid te zijn van de organisatie One Percent For The Planet. 1% van de jaarlijkse omzet van Tropilex word gedoneerd aan milieuorganisaties.


Oeko-Tex® 100

80% van de hangmatten en hangstoelen van Tropilex zijn gemaakt van garens die gecertificeerd zijn door Oeko-Tex® 100.

Oeko-Tex® is een van 's werelds toonaangevende certificeringen voor textiel. Het is een zogenaamd gezondheidscertificaat omdat het eindproduct wordt getest op gevaarlijke stoffen. De criteria voor Oeko-Tex® 100 zijn strenger dan die van de geldende wetgeving en hebben specifiek betrekking op chemicaliën die huidirritatie, allergieën, kanker en schade aan het zenuwstelsel en inwendige organen veroorzaken of zouden kunnen veroorzaken. De lijst met de van toepassing zijnde chemicaliën wordt regelmatig bijgewerkt en aangepast.

Oeko-Tex® 100 is een facultatief label beheerd door de Oeko-Tex® Association, die de eisen voor de productcertificering evalueert en bepaalt.

FSC-gecertificeerd

Het hout dat we voor onze producten gebruiken is FSC-gecertificeerd.

De FSC-certificering wordt aanzien als de gouden standaard voor het oogsten van hout uit bossen die op een verantwoorde, sociaal duurzame en milieubewuste wijze worden beheerd, maar toch economisch levensvatbaar zijn.


Milieuvriendelijke verpakking

We proberen onze producten milieuvriendelijk te verpakken in reeds gebruikte dozen en we hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal!

Spijtig genoeg is dit niet altijd mogelijk. Toch zijn alle verpakkingen en al het papier dat we gebruiken, gemaakt van FSC-gecertificeerd papier of van gerecycled papier.


CO2-neutrale verzending

Wij verzenden CO2-neutraal met onze verzendpartner DPD.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hangmatstandaard Family 'Wood'
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!