Hangmatten - Single

Eenpersoons hangmat - Hangmat voor 1 persoon
De mooiste eenpersoons hangmatten uit Zuid-Amerika. Elke eenpersoons hangmat is handgemaakt en fair trade. Gratis verzending en retourzending.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte éénpersoons hangmat vind je hier

Tropilex hangmatten worden geproduceerd in Zuid-Amerika. In Colombia en Brazilië worden onze hangmatten met de hand vervaardigd en ook in India produceert Tropilex prachtige hangmatten. Wij leveren alleen hangmatten van uitmuntende kwaliteit.

Zoek je ook een bijpassende hangmatstandaard? Al onze éénpersoons hangmatten passen in onze éénpersoons standaarden. Lekker makkelijk!


Welke éénpersoons hangmat kies je?

De belangrijkste hangmat regel is: hoe groter de hangmat, hoe comfortabeler je in de hangmat ligt! Een tweepersoons of familie hangmat ligt prettiger dan een éénpersoons hangmat. Maar Tropilex heeft de oplossing: het doek van onze éénpersoons hangmatten zijn extra breed zodat je toch lekker kan relaxen!

Daardoor is de éénpersoons hangmat onze meest verkochte hangmat. Want ook niet iedereen heeft de ruimte voor een grotere hangmat.


Klassieke eenpersoons hangmat

Echte hangmat fanaten kiezen vaak voor de klassieke éénpersoons hangmat. Deze hangmat zie je dan ook vooral in Brazilië, Colombia en de rest van Zuid Amerika. Deze type hangmatten worden ook wel Braziliaanse hangmat of Colombiaanse hangmat genoemd.

Een klassieke hangmat is ook perfect om in te slapen en te dutten. Je valt minder snel uit een klassieke hangmat. Dit komt omdat je in de hangmat ligt en het doek om je heen vouwt. In een klassieke hangmat hoor je wat schuin te liggen. Het doek houd je open met je eigen lichaam.


Eenpersoons spreidstok hangmat

Een éénpersoons hangmat met spreidstok is erg geschikt om lekker in te zonnen. Het doek van de hangmat blijft namelijk open door de spreidstokken en slaat dus niet om je lichaam heen. In een spreidstok hangmat kan je in tegenstelling tot een normale éénpersoons hangmat gewoon recht in gaan liggen.


Mexicaanse éénpersoons hangmat

De Mexicaanse hangmat is een klassieke hangmat maar dan niet van geweven doek maar van honderden gevlochten draden. De Mexicaanse hangmat ligt net zo lekker en zacht als een klassieke hangmat. Een Mexicaanse hangmat is door zijn honderden gevlochten draden helaas minder geschikt voor kinderen.

De Mexicaanse hangmat is vooral tijdens extreme hitte erg prettig. Je zweet minder en elk zucht je wind waait over je rug.

Wij verzenden alle hangmatten direct uit voorraad binnen 24 uur!