Hangmatten - Outdoor

Outdoor Hangmatten - Lichtgewicht reishangmatten
De mooiste reishangmatten voor buiten. De lichtste hangmatten voor reizen en outdoor. Gratis verzending en retour.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte outdoor reishangmat vind je hier

Onze Travel & Explore collecte bestaat uit reishangmatten, muskietennetten en tarps. Alles om op vakantie, verre reis of tijdens een bush-craft trip te kunnen relaxen, luieren en te slapen.


Wat is een reishangmat of outdoor hangmat?

Een reishangmat is een hangmat gemaakt van parachutestof. Parachutestof is extra licht en extra dun. De reishangmat is daardoor zeer klein op te bergen. Je stopt de reishangmat inclusief ophangsysteem gemakkelijk terug in de bijgeleverde opbergtas.

Een reishangmat is door zijn formaat ideaal om mee te nemen in de koffer of in de backpack.


Reishangmat met geïntegreerd ophangsysteem

Tropilex reishangmatten hebben een geïntegreerd ophangsysteem: de Tree-Strap. De Tree-Strap bestaat uit twee keer 3 meter band met lussen. De Tree-Strap sla je makkelijk om een boom heen. Met de 2 ultra-light karabijnhaken hang de hangmat daarna makkelijk op.

De Tree-Strap is ook los bij te bestellen.


Muskietennet

Ga jij de bossen in? Kijk dan naar onze muskietennetten. De muskietennetten zijn te gebruiken met al onze reishangmatten. Het muskietennet is makkelijk en klein op te bergen in de bijgeleverde opbergtas.

Ook hebben we ook een reishangmat inclusief muskietennet. Je kan de reishangmat met muskietennet aan twee kanten gebruiken. Zodat je zowel met als zonder muskietennet in de reishangmat kan liggen.


Altijd droog onder een tarp

De Tropilex tarp maakt de Travel & Explore collecte compleet. Een tarp hang je boven je hangmat op tussen twee bomen. Je blijft hierdoor droog tijdens een regenbui.

De tarp is ook te gebruiken als snelle schuilplek. Of leg de tarp op de grond als picknickkleed.


Wij verzenden alle reishangmatten direct uit voorraad binnen 24 uur!