Hangstoelen - Single

Eenpersoons hangstoelen - Hangstoel voor 1 persoon
De mooiste Colombiaanse eenpersoons hangstoelen. Elke eenpersoons hangstoel is handgemaakt en fair trade. Gratis verzending en retourzending.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De perfecte éénpersoons hangstoel vind je hier

Tropilex hangstoelen worden geproduceerd in Zuid-Amerika. In Colombia en Brazilië worden onze hangstoelen met de hand vervaardigd en ook in India produceert Tropilex prachtige hangstoelen. Wij leveren alleen hangstoelen van uitmuntende kwaliteit.

Bij al onze hangstoelen staan de bijpassende hangstoel-standaarden nauwkeurig aangeven.


Welke éénpersoons hangstoel kies je?

De belangrijkste hangstoel regel is: hoe groter de hangstoel, hoe comfortabeler je in de hangstoel zit!

Een tweepersoons of lounger hangstoel zit prettiger dan een eenpersoons hangstoel. Ook als je er slechts in je eentje in zit. In een grotere hangstoel kan je niet alleen een boekje lezen maar ook achterover liggen en luieren. In normale hangstoelen kan je minder lekker wegkruipen.


Klassieke éénpersoons hangstoel

Onze klassieke hangstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig polykatoen. Dit maakt de stoffen hangstoel extra sterk en duurzaam. Voor alle klassieke hangstoelen zijn er bijpassende kussens verkrijgbaar.


Luxe éénpersoons hangstoel

Tropilex heeft een unieke selectie luxe hangstoelen ontworpen. Bekijk onze gewatteerde hangstoelen inclusief voetensteun of onze unieke macramé hangstoelen. Beide luxe hangstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Houten éénpersoons hangstoel

De Tropilex houten hangstoelen zijn een lust voor het oog. De extra dikke kussens maken het een genot om in onze houten hangstoelen te relaxen!

Wij verzenden alle hangstoelen direct uit voorraad binnen 24 uur!