Hangstoelen - Extra ruim

XXL hangstoelen - Extra ruime hangstoel
De mooiste Colombiaanse XXL hangstoelen. Elke hangstoel is handgemaakt en ondersteunt fair trade. Gratis verzending en retourzending.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte lounger hangstoel vind je hier

Tropilex hangstoelen worden geproduceerd in Zuid-Amerika. In Colombia en Brazilië worden onze hangstoelen met de hand vervaardigd en ook in India produceert Tropilex prachtige hangstoelen. Wij leveren alleen hangstoelen van uitmuntende kwaliteit.

Bij al onze hangstoelen staan de bijpassende hangstoel-standaarden nauwkeurig aangeven.


Welke lounger hangstoel kies je?

De belangrijkste hangstoel regel is: hoe groter de hangstoel, hoe comfortabeler je in de hangstoel zit!

Een lounger hangstoel zit prettiger dan een eenpersoons hangstoel. Ook als je er slechts in je eentje in zit. In een grotere hangstoel kan je niet alleen een boekje lezen maar ook achterover liggen en luieren. In normale hangstoelen kan je minder lekker wegkruipen.

Een hangstoel lounger zit en ligt het lekkerst als je er in je eentje in zit. Met twee personen wordt het krap. Door de vorm van de hangstoel zit je dicht tegen elkaar aan.


Klassieke lounger hangstoel

Onze klassieke hangstoelen zijn gemaakt van hoogwaardig polykatoen. Dit maakt de stoffen hangstoel extra sterk en duurzaam. Voor alle klassieke hangstoelen zijn er bijpassende kussens verkrijgbaar.


Luxe lounger hangstoel

Tropilex heeft een unieke selectie luxe hangstoelen ontworpen. Bekijk onze gewatteerde hangstoelen inclusief voetensteun of onze unieke macramé hangstoelen. Beide luxe hangstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.


Houten lounger hangstoel

De Tropilex houten hangstoelen zijn een lust voor het oog. De extra dikke kussens maken het een genot om in onze houten hangstoelen te relaxen!

Wij verzenden alle hangstoelen direct uit voorraad binnen 24 uur!