Standaarden - Hangstoel

Hangstoelstandaard - Houten of metalen hangstoelstandaard
De mooiste standaarden voor hangstoelen. Gemaakt van hout (100% FSC) of het sterkste metaal. Gratis verzending en retourzending.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte hangstoelstandaard vind je hier

Heb je nog geen hangstoel? Bij al onze hangstoelen staan de bijpassende standaarden nauwkeurig aangeven. Kies dus eerst je hangstoel en dan de geschikte hangstoelstandaard.

Heb je al een hangstoel? Lees dan verder om de juiste grootte van de hangstoelstandaard te bepalen.


Welke hangstoelstandaard kies je?

Tropilex heeft diverse hangstoelstandaarden in de collectie. Nieuw zijn de hangstoelstandaarden waar de hangstoel hangt aan twee ophangpunten. Het voordeel is dat deze hangstoelstandaard stabieler staat. Ook de totale hoogte van de hangstoelstandaard is lager.


De juiste afmeting bepalen

Het bepalen van de juiste hangstoelstandaard is vrij makkelijk. Hang de hangstoel op houdt deze strak. Meet de totale hoogte van de hangstoel op inclusief de afstand vanaf de grond. Kies nu de juiste hangstoelstandaard.

Een nieuwe hangstoel dien je eerst uit te rekken. Een nieuwe hangstoel rekt namelijk 5 - 15% uit. Hang de hangstoel ergens op en ga in de hangstoel zitten. Na 5 minuten heeft de hangstoel de juiste lengte.


Houten hangstoelstandaard

De houten hangstoel standaarden van Tropilex worden geproduceerd in de EU. Het FSC® gecertificeerde hout komt uit Scandinavië waar de geselecteerde bossen direct weer opnieuw worden aangeplant.

Een houten hangstoelstandaard is staat prachtig in elke tuin. Een houten standaard met hangstoel oogt sierlijk en natuurlijk. Het geïmpregneerde hout zorgt voor een extra lange levensduur van de houten hangstoelstandaard.

De houten hangstoelstandaard kan je extra beitsen of oliën. Zo kan je zelf de kleurtint van de houten hangstoelstandaard bepalen en het hout extra beschermen. Dit is niet perse nodig omdat het hout al geïmpregneerd is.


Metalen hangstoelstandaard

Het voordeel van de metalen standaard met hangstoel is dat deze makkelijk in en uit elkaar te halen is. Wil je een zeer robuuste metalen standaard met hangstoel? Kies dan voor de 'Elegance' standaard met hangstoel.


Wij verzenden alle hangstoelstandaarden direct uit voorraad binnen 24 uur!